Dr. Ahmet Yücesan
Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR) Başkanı
Tahir Büyükhelvacıgil
Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Özen Altıparmak
Arı Ürünleri İle Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BALDER) Yönetim Kurulu Başkanı
Son yıllarda itibarını yeniden kazanan tereyağının tüketiminin büyüme trendine geçtiğini belirten Sütaş A.Ş. Genel Müdürü Funda Ak, Sütaş’ın kurulduğu günden bu yana, 45 yıldır tereyağı ürettiğini, gerek ambalajı gerek teknolojisiyle “yayık tereyağını” Türkiye pazarına kazandırdığını belirtti.
Ebru Akdağ
Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) Genel Koordinatörü
Harun Çallı
Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Yönetim Kurulu Başkanı
Necdet Buzbaş
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli’nin güncel raporu yayınlandı. Raporda, Kasım ayında yapılan 100 milyon dolarlık mandalina ihracatı dikkat çekti.
2015 yılında “en doğal karadut ürünlerini müşterilerine ulaştırmak” amacıyla yola çıkan ve karadut suyu, karadut çayı, karadut lokumu ve karadutlu Türk kahvesi lezzetlerini Türkiye ile tanıştıran Kayla Gurme, ihracatta da önemli mesafeler kat etti. Firmanın kurucusu Mustafa Tayfur Güneş ile devam eden çalışmaları ve geleceğe yönelik hedefleriyle ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.
TURA Mühendislik Kurucu Ortağı Ardıç Karol, geliştirdikleri Ekmek Hamuru Bıçaklama Robotu ile fırıncılık sektörüne üstün özellikli bir ürün sunduklarını belirtiyor.