Aroma ve sos üretimi alanında Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden Aromsa, gıda ve içecek sektörüne yenilikli ürünleriyle yön veriyor. Fırıncılık ve pastacılık sektörlerinde kekten bisküviye, krakerden gofrete birçok alanda Aromsa ürünlerinin kullanıldığını anlatan firmanın Tatlı Uygulama Müdürü Melis Ayabakan, lif kaynağı zengin diyetlere ve bitkisel kaynaklı beslenmeye uygun çözümlerle sektöre yön verdiklerini belirtiyor.

2 Nisan’da yapılacak FAMI-QS Standardı v6 Bilgilendirme Eğitimi’ne; kalite güvence, kalite kontrol, kalite yönetim sistemleri çalışmalarında görev alacak tüm personel, mikrobiyolojisi laboratuvarı çalışanları katılabilecek.

Türkiye’nin 100 yıllık markaları arasında yer alan Koska Helvacısı Mahir Gıda, sevilen lezzetlerini 44 ülkeye ihraç ediyor. 2018 yılı itibariyla Güney Amerika’da perakende ve toptan satış kanallarında pazara yerleştiklerini açıklayan firmanın Yönetim Kurulu Üyesi & AR-GE ve Üretim Yöneticisi Adil Dindar ile bu alanda yaptıkları çalışmaları ve yeni yıla ilişkin hedeflerini konuştuk.
Özden Güngör
Yönetim Kurulu Başkanı
Ziraat Mühendisleri Odası
Tarık Tezel
Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR)
Yıldız Holding, Godiva’nın Japonya, Güney Kore, Avustralya ve Yeni Zelanda olmak üzere dört pazardaki perakende ve dağıtım operasyonlarını ve bu bölgelere ürün tedariki sağlayan Belçika’nın Brüksel kentindeki üretim tesisini MBK Partners’a satmak için anlaşmaya vardı.
Zeki Sarıbekir
Yönetim Kurulu Başkanı
Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD)
Harun Çallı
Yönetim Kurulu Başkanı
Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD)
İsfendiyar Üzümcü
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Arı Ürünleri İle Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BALDER)