Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

AROMSA unlu mamuller ve pastacılıkta trendlere uygun aromalar geliştiriyor



Aroma ve sos üretimi alanında Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden Aromsa, gıda ve içecek sektörüne yenilikli ürünleriyle yön veriyor.  Fırıncılık ve pastacılık sektörlerinde kekten bisküviye, krakerden gofrete birçok alanda Aromsa ürünlerinin kullanıldığını anlatan firmanın Tatlı Uygulama Müdürü Melis Ayabakan, lif kaynağı zengin diyetlere ve bitkisel kaynaklı beslenmeye uygun çözümlerle sektöre yön verdiklerini belirtiyor.  
 

Karma Grup’tan FAMI-QS Standardı v6 Bilgilendirme Eğitimi



2 Nisan’da yapılacak FAMI-QS Standardı v6 Bilgilendirme Eğitimi’ne; kalite güvence, kalite kontrol, kalite yönetim sistemleri çalışmalarında görev alacak tüm personel, mikrobiyolojisi laboratuvarı çalışanları katılabilecek.

KOSKA geleneksel lezzetleri Güney Amerikalılarla buluşturdu



Türkiye’nin 100 yıllık markaları arasında yer alan Koska Helvacısı Mahir Gıda, sevilen lezzetlerini 44 ülkeye ihraç ediyor. 2018 yılı itibariyla Güney Amerika’da perakende ve toptan satış kanallarında pazara yerleştiklerini açıklayan firmanın Yönetim Kurulu Üyesi & AR-GE ve Üretim Yöneticisi Adil Dindar ile bu alanda yaptıkları çalışmaları ve yeni yıla ilişkin hedeflerini konuştuk.    

Türkiye’de gıda sektörünün görünümü



Özden Güngör
Yönetim Kurulu Başkanı
Ziraat Mühendisleri Odası

2018 sonu itibariyle kırmızı et arzında sorun yok



Tarık Tezel
Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR)
 

Toplu yemek sektörünün gözünden 2018


Yayın: 25-02-2019
Kategori: Gıda

Sadık Çelik 
Yönetim Kurulu Başkanı
Keyveni Hazır Yemek

Yıldız Holding, Godiva’nın dört ülkedeki haklarını MBK Partners’a satıyor



Yıldız Holding, Godiva’nın Japonya, Güney Kore, Avustralya ve Yeni Zelanda olmak üzere dört pazardaki perakende ve dağıtım operasyonlarını ve bu bölgelere ürün tedariki sağlayan Belçika’nın Brüksel kentindeki üretim tesisini MBK Partners’a satmak için anlaşmaya vardı.
 

Ambalaj sektörü istikrarlı büyümesini sürdürüyor



Zeki Sarıbekir
Yönetim Kurulu Başkanı
Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) 

2019 süt sektörünün toparlanma yılı olacak



Harun Çallı
Yönetim Kurulu Başkanı
Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD)
 

Türkiye 2018 yılında 114 bin ton bal üretti



İsfendiyar Üzümcü 
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 
Arı Ürünleri İle Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BALDER)