Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Birol Celep, kuru incir ihracatının 62 bin tona ulaştığını, yıl sonuna kadar 65-70 bin ton aralığında bir rakamın yakalanacağını öngördüklerini bildirdi.
Bakanlar Kurulu'nun 400 bin baş besilik dana ithalatı için yetki verdiği Et ve Süt Kurumu yetiştiricilerden topladığı teklif doğrultusunda 100 bin baş besilik dana ithalatı için ihale açtı.
Son 5 yıldır dikili olduğu alan ve toplam ağaç sayısı önemli artış gösteren Antep fıstığı, Türkiye'nin 56 ilinde yetiştirilir hale geldi.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’ sonuçlandı.
Saray Bisküvi, cirosunda iç pazardan elde edilen payı yüzde 30’dan yüzde 45’e çıkarmayı, iç ve dış pazardaki payını ise artırmayı hedefliyor.
Muratbey, dünyanın önde gelen araştırma şirketi ICERTIAS’ın 100 kategoride gerçekleştirdiği kalite araştırmasında Türkiye’nin 1 numaralı taze kaşar peyniri seçildi.

Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin (SUDER) 9. Olağan Genel Kurulu’nda S. Serdar Seyhanlı başkan seçildi.
Samet Serttaş
Herbalife Güneydoğu Avrupa Bölgesi Devletle İlişkiler Bölge Müdürü
IADSA Türkiye Programları Koordinatörü
Tatlıses Gıda Fabrika Müdürü Ersin Küçük, çiğ köftede bulyon kullanımının aşırı mikrobiyel yük nedeniyle sağlık risklerini artırdığını belirtirken, lezzet katması için ilave edilen Çin tuzunun ise insan sağlığına hem zararlı hem de bağımlılık yapan bir katkı maddesi olduğunu söyledi.
Türkiye’nin en yenilikçi fırını Backhaus, özel olarak tasarlanan ekmek, kek, çörek, kurabiye, makaron ve pasta çeşitlerini en yüksek kalite standartlarına uyarak her gün taze üretiyor.