Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Torku’dan Süzme Peynir


Yayın: 21-06-2016
Kategori: Rafa Çıkanlar

Torku, taze sütten ürettiği Süzme Peynir'i tüketicilerin beğenisini sundu.

Turyağ 100. yaşını kutluyor



Cargill Gıda Ortadoğu, Türkiye ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Murat Tarakçıoğlu, “2015’te Cargill’in 150. yılını kutladık. Ne mutlu ki bu yıl da Turyağ’ın 100.yılını kutluyoruz“ dedi.

Kınık başarısını güvenilir üretime borçlu



Maden suyu pazarının önde gelen markalarından Kınık, üretim ve ambalaj teknolojilerindeki sağlıklı çözümleriyle tüketicilerinin beğenisini kazanıyor. 
 

Gıda güvenliğiyle ilgili bunları biliyor musunuz?


Yayın: 21-06-2016
Kategori: Gıda

Gıda güvenliğiyle ilgili sıkça sorulan soruları derledik.

Sütaş'ın Aksaray Doğal Enerji Tesisleri açıldı



Sütaş, Türkiye’nin tarımsal nitelikli en büyük biyogaz ve enerji üretim tesisinin açılışını Aksaray’da gerçekleştirdi.
 

Konserve ton balığı pazarı %27 büyüdü


Yayın: 17-06-2016
Kategori: Beyaz Et

2015 yılında Türkiye’de konserve ton balığı pazarının değeri 278 milyon TL, 11.458 ton olarak gerçekleşti. 2014 yılına göre ciro %27 büyüdü.

Elif Plastik'e WorldStar'dan 4 ödül



Elif Plastik Ambalaj A.Ş., Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen sektörünün en prestijli yarışması olan WorldStar 2016’da dört ürünü ile dört farklı kategoride ödüle layık görüldü.
 

Arbella'dan dünyanın ilk üzüm çekirdekli makarnası



Arbella tarafından üretilen ve dünyada ilk olan üzüm çekirdekli makarnaya gıda otoriteleri tam not verdi.

Süt sektöründe tekelleşme ve yabancılaşmadan çıkış yolları



Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı
mustafa.kaymakci68@gmail.com
 

Aromsa sütü inovasyonla buluşturuyor



Türkiye’nin önde gelen aroma verici ve sos üreticilerinden Aromsa, güçlü AR-GE altyapısıyla sütlü ürünler ve dondurma kategorilerinde yenilikçi tat reçetelerini müşterilerine sunuyor.