Haber
2012 için yüzde 15 ciro artışı öngören ve ilk 8 ayda bu hedefine ulaşan TEKSÜT, yurtdışındaki çalışmalarına da hız kazandırdı
ADANA'da ıslah edilen ve Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bu yıl ilk deneme üretimi yapılan sarı renkli ve ampul şeklindeki domatesin üretimine gelecek yıl başlanacak.
Uzmanlar, dünya üzerinde kakao ekimi azaldığı için çikolatanın gelecekte “lüks gıda” olabileceği uyarısında bulunuyor.
Hamsi beklentisiyle denize açılan balıkçılar elleri boş dönüyor.
Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı Yetkin: "Gıda üretimi yapan kayıtlı ve denetlenen 21 bin 600 firma içinden ancak 9 bin 100'ü olumlu rapor almıştır"
Makro Market, İngiliz Tesco ile görüşen ancak anlaşamayarak masadan kalkan Uyum Gıda hisselerinin yüzde 47,32’sini satın aldı.
Microzap isimli bir ABD'li teknoloji firması ekmeğin 60 gün bayatlamamasını sağlayan bir yöntem geliştirdiğini açıkladı.
Gaziantep'te 32 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Emre Fıstık, yıllardır biriken iş tecrübesini son teknolojik makineleri kullanarak kaliteye ve büyüyen hedeflerine yansıtıyor.
Sektörde yeni oldukları söyleyen Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Nazlı Akıncı: Sektörde yeni oldukları söyleyen Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı’nın Sahibi ve Laboratuvar Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Nazlı Seyithanoğlu Akıncı, hizmet verdikleri müşterilerine farklı ve kaliteli bir yaklaşım getirmek adına gıda mikrobiyolojisi konusunda uzmanlaşmayı hedeflediklerini söylüyor.
100’den fazla ülkede, binden fazla test laboratuvarı ve ofisi, 30 bini aşan çalışanıyla hizmet veren Intertek, lokal veya global tüm işletmelerin ürünlerinin kalite, sağlık, çevre, güvenlik ve sosyal sorumluluk standartlarına uygunluluğunu ölçüyor.