Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
'Fıstığımız Bol Olsun'

DAMAK ve TEMA Vakfı’nın Güneydoğu Anadolu’da antepfıstığı üretiminde kalite ve verimliliği artırmaya yönelik olarak başlattığı “Fıstığımız Bol Olsun” isimli kırsal kalkınma projesi geçtiğimiz yıl eş zamanlı olarak Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman’da hayata geçirildi.





fistigimiz_bol_olsun.jpg

Nestlé Türkiye Çikolata ve Şekerleme Grubu Genel Müdürü Oben Akyol ve TEMA Vakfı Genel Müdürü M. Serdar Sarıgül, proje kapsamında Gaziantep’te bir araya geldiler. Proje doğrultusunda çiftçiler; bahçe yönetimi, bitki beslenmesi, bitki hastalıkları ile mücadele, organik tarım, örgütlenme ve sulama konularında bilgilendirildiler.