Halis Helva yeni tesisinde üretim ve çeşit artıracak
Halis Helva, gelecek yıl 2 bin 500 metrekarelik yeni fabrika binalarında, kapasite ve çeşit artırmayı hedefliyor.
Halis Helva Satış Sorumlusu İsa Can Çakar, gelecek yıl 2 bin 500 metrekarelik yeni fabrika binalarında, kapasite ve çeşit artırmayı hedeflediklerini söyledi. 50 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösterdiklerini belirten Çakar, “1995 yılında limited şirket olan Halis Helva, Manisa dışında Ege Bölgesi’nin birçok şehrine ürün dağıtımına başladı ve zamanla ürün çeşitliliğini artırdı” dedi. 2011 yılında bölgesel olarak yeni müşteri kazanımları ile üretim kapasitesini artırdıklarını kaydeden İsa Can Çakar, 2011 yılında susam işleme tesisindeki tüm susam havuzları ve susam kavurma tavalarının yenilenmesiyle kapasitelerini günlük 4 ton susama ulaştırdıklarını ifade etti.