Patar Kadayıf, üretimini artırmayı hedefliyor
Giresun Patar Kadayıf firma sahibi Mustafa Patar, üretimi artırarak yeni şube açmayı hedeflediklerini söyledi.
Patar Gıda’nın, kadayıf, güllaç ve fındık imalatı yaptığını kaydeden Mustafa Patar, “Bulancak’ta yaptığımız kadayıf, güllaç ve fındık mamullerini Türkiye geneline pazarlıyoruz. Antep’in baklavası nasıl ilgi görüyorsa, bizim de Giresun kadayıfımız büyük ilgi görüyor” dedi. Patar, “Sütlü fındıklı Giresun kadayıfı, klasiğimiz diyebiliriz. Bunun yanında, fındık ezmeli, antepfıstıklı, cevizli çeşitlerimiz de mevcut” diye konuştu. Patar, “Giresun’daki işyerimizde yakaladığımız lezzeti Türkiye geneline taşımayı planlıyoruz. Sütlü, fındıklı, fıstıklı kadayıfı kendi markkamızla tüketici ile buluşturmak istiyoruz. Ayrıca bayilerimiz aracılığı ile pişmemiş ve fırınlanmış Giresun Patar Kadayıfını Türkiye’nin büyük bir bölümüne ulaştırıyoruz. Sırada Giresun Kadayıf mağazaları var.”