Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Godiva menüsü kışa özel lezzetlerle yenilendi

“Çikolatadan Doğan ve Çikolataya Yakışan Yeni Lezzetler” serisinde Godiva’nın çikolatasıyla hazırlanmış pastalar ve içecekler yer alıyor.
 




godivaGodiva’nın usta şefi Philippe Daue tarafından hazırlanan kış aylarına özel reçeteler tüm Godiva Mağazaları’nda görücüye çıktı. “Çikolatadan Doğan ve Çikolataya Yakışan Yeni Lezzetler” serisinde Godiva’nın çikolatasıyla hazırlanmış pastalar ve içecekler yer alıyor.
 
Godiva mağazalarında çikolata lezzetini, kahve ve çay çeşitlerinin yanı sıra farklı içeceklerle de taçlandırmak isteyenler için yenilenen Godiva menüsü sürpriz tatlar sunuyor. “Çikolatadan Doğan ve Çikolataya Yakışan Yeni Lezzetler” serisi altında pasta ve tart çeşitlerinin sunulduğu menüde, bu lezzetlere eşlik eden ve çikolataya yakışan farklı içecekler yer alıyor.
 
Menüye yeni giren Frambuaz ve Çikolatalı Crumble, sıcak bitter çikolatalı ve taze frambuazlı kek üzerinde fırınlanmış çıtır fındıklı çikolata parçalarıyla servis ediliyor. Deniz Tuzlu Karamelli ve Çikolatalı Tart ise çıtır çikolatalı Sable bisküvi üzerinde bitter çikolatalı ganaj, tuzlu tereyağlı karamel ile sunuluyor. Menünün yenilerinden, Ekler ve Yaban Mersinli Beyaz Çikolatalı Pasta da unutulmaz lezzetler arasında yerini alıyor.
 
Ünlü Godiva çikolatasıyla harmanlanan bu yeni lezzetlere, Bergamut ve Zencefilli Sıcak Çikolata’nın yanı sıra Baharatlı Sıcak Çikolata ve kış aylarının geleneksel lezzeti salep eşlik ediyor. Godiva’nın yeni tatları tüm Godiva mağazalarında satışa sunuldu.