Gıdanın profesyonellerine Duyusal Değerlendirme Eğitimi
26/09/2018 - 12:32:00
Duyusal Değerlendirme Eğitimi’ne kalite, üretim, Ar-Ge ve satış & pazarlama personeli gibi gıda endüstrisinde çalışan her düzeydeki personel katılabilecek.
EĞİTİM İÇERİĞİ:
Duyusal Değerlendirmeye Giriş (Tanımı, önemi, kapsamı, gıda sektöründe kullanım amaçları)
Duyusal Değerlendirmeyi Etkileyen Faktörler
Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı ( yerleşim, düzen vb. altyapısal gereklilikler)
Ürün Kontrolleri
Panelist Kontrolleri
Panelist Seçimi
Duyusal Test Teknikleri
Basit farklılık testleri: Eşlenmiş kıyaslama, üçgen testi vb.
Çoklu kıyaslama testleri: Sıralama testi, puanlama testi vb.
Tercih Testleri
Tüketici Testleri
Vaka çalışması
Koku testi (6 koku için)
Üçgen Test
Sıralama Testi
Sonuç Değerlendirme
KATILIMCI PROFİLİ: Gıda endüstrisinde çalışan her düzeydeki personel (Kalite, Üretim, Ar-Ge ve Satış & Pazarlama personeli öncelikli)
EĞİTİMİN SÜRESİ: 1 gün
EĞİTİM TARİHİ: 2 Ekim 2018
EGİTMEN: Gülce DURMAZ
İLETİŞİM: 0216 906 00 40 / info@karmalt.com