Ulusal ve Uluslararası Gıda Mevzuatı Eğitimi 9-10 Ocak’ta yapılıyor
07/01/2019 - 11:06:00
İki gün sürecek eğitimde 5996 sayılı Kanun çatısı altındaki yönetmelik, tebliğ, prosedür ve talimatlarla ilgili tüm yasal düzenlemeler, uluslar arası mevzuat yaklaşımı ile birlikte katılımcılarla paylaşılacak.
EĞİTİMİN İÇERİĞİ
5996 sayılı Gıda ve Yem Kanunu, Yatay ve Dikey Mevzua
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği
Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği
Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
Gıda Katkı Maddelerinin Spesifikasyonları Hakkında Yönetmelik
Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği
Gıda İle Temas Eden Madde Ve Malzemelere Dair Yönetmelik
Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği
Hijyen Yönetmeliği
Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik
Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmelik
Takviye Edici Gıdalar Tebliği
Ürün Tebliğleri Hakkında Bilgilendirme
İthalat ve İhracat Uygulamalarına Yönelik Yasal Mevzuat
KATILIMCI PROFİLİ: Gıda ve içecek sektöründe halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri, gıda işletmecileri, firma temsilcileri, gıda sektöründe çalışmayı planlayan ve halen eğitim görmekte olan üniversite öğrencileri, birlikler, dernekler gibi sektörü temsil eden örgüt temsilcileri, gıda tedarikçileri ve denetçileri, gıda ithalatçıları ve tüm gıda sektörü çalışanları.
EĞİTİM SÜRESİ: 2 gün
EĞİTMEN: Tülay DEMİR
EĞİTİM TARİHİ: 9-10 OCAK 2019
İLETİŞİM: 0216 906 00 40 / info@karmalt.com