Karma Grup’tan Gıda Mevzuatı Eğitimi
27/03/2019 - 16:45:00
İki gün sürecek eğitimde 5996 sayılı Gıda Mevzuatı çatısı altındaki yönetmelik, tebliğ, prosedür ve talimatlar ile ilgili tüm yasal düzenlemeler, uluslar arası mevzuat yaklaşımı ile birlikte, katılımcılara güncel, anlaşılır ve uygulamaya yönelik olarak gıda güvenliği bakış açısı ile anlatılacak.
EĞİTİMİN İÇERİĞİ
5996 sayılı Gıda ve Yem Kanunu, Yatay ve Dikey Mevzuat
-Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
-Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği
– Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği
– Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği
– Gıda Katkı Maddelerinin Spesifikasyonları Hakkında Yönetmelik
– Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği
– Gıda İle Temas Eden Madde Ve Malzemelere Dair Yönetmelik
– Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği
-Hijyen Yönetmeliği
-Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik
-Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmelik
– Takviye Edici Gıdalar Tebliği
-Ürün Tebliğleri Hakkında Bilgilendirme
-İthalat ve İhracat Uygulamalarına Yönelik Yasal Mevzuat
KATILIMCI PROFİLİ: Gıda ve içecek sektöründe halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri, gıda işletmecileri, firma temsilcileri, gıda sektöründe çalışmayı planlayan ve halen eğitim görmekte olan üniversite öğrencileri, birlikler, dernekler gibi sektörü temsil eden örgüt temsilcileri, gıda tedarikçileri ve denetçileri, gıda ithalatçıları ve tüm gıda sektörü çalışanları.
EĞİTİM SÜRESİ: 2 gün
EĞİTMEN: Tülay DEMİR
EĞİTİM TARİHİ: 24-25 Nisan 2019
İLETİŞİM: 0216 906 00 40 / info@karmalt.com