Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
METTLER TOLEDO’dan zorlu uygulamalara uygun yeni X52 X-ray çözümü

METTLER TOLEDO Ürün Kontrol Sistemleri, X2 Serisi ürünlerini tamamlayan yenilikçi X52 Çift Enerjili X-ray kontrol sisteminin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Ambalajlı ürünlerle ilgili zorlu uygulamaların taleplerini karşılamak üzere tasarlanan X52, son derece uygun bir fiyata algılama özelliklerinde yeni bir standart belirliyor. X52'nin tescilli yazılımı; tek enerji modu, çift enerji modu veya her iki mod arasında sorunsuz şekilde geçiş özelliğiyle daha fazla uyarlanabilirlik sağlar ve sistemin performansını uygulamaya göre optimize ediyor. 




x52Tek enerji modunda cam, metal, mineral taş, kireçlenmiş kemik, yoğun plastik ve kauçuk bileşikleri gibi çok çeşitli yabancı maddeleri malzeme bileşimlerine göre tanımlayan X52, ürün güvenliği ve kalitesi için kapsamlı kontrolü mümkün kılar. Çift enerji modu, malzemelerin yoğunluklarını analiz ederek doğruluğu daha da artırır; tüketici sağlığını korumak ve endüstri standartlarıyla uyumluluğu sağlamak amacıyla ileri seviyede algılama sağlar.
 
X52 X-ray kontrol sistemi, yabancı maddeleri sorunsuz bir şekilde algılayarak gerek verimlilik gerek doğruluk açısından mükemmelliğe ulaşırken, aynı zamanda çok çeşitli kalite güvencesi kontrollerini de gerçekleştirir. X52, sahip olduğu ileri teknoloji seviyesi sayesinde hatalı ayırmaları önemli ölçüde azaltarak gerçek yabancı maddeleri ve ürün farklılıklarını kolayca ayırt eder. Bu hassasiyet, üretimde yaşanacak gereksiz duruşları ve kesintileri en aza indirerek üreticilerin operasyonlarını sürdürmesine ve gereksiz ani duruşları azaltmasına olanak tanır. Sorunsuz çalışma süresini en üst seviyeye çıkararak ve israfı en aza indirerek verimliliği artıran ve genel maliyetleri azaltan X52, X-ray kontrol teknolojisinde yeni bir standart belirler.
 
Gelişen üretim hatlarına ve uygulamalara anında uyum sağlayan X52 tek ve çift enerjili X-ray sistemi, üretim faaliyetlerini geleceğin ihtiyaçlarına hazır hâle getirmek amacıyla tasarlanmıştır. Uyarlanabilir yapısı, yalnızca uzun vadeli güvenilirlik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda birden fazla algılama özelliğini ek ekipman ihtiyacını azaltacak şekilde tek bir makinede birleştirerek sürdürülebilirliği ve maliyet tasarruflarını da destekler. Bu yaklaşım, üreticilerin hem mevcut hem de gelecekteki üretim taleplerini verimli ve etkili bir şekilde karşılayabilecekleri anlamına gelir ve değişen endüstri ortamlarına uyum sağlama konusunda içlerinin rahat olmasını sağlar.
 
X52 inspectionYüksek Kontrastlı Ürünler İçin İleri Seviye Teknoloji
En son teknolojiye uygun özelliklerle donatılmış olan X52, tescilli İleri Seviye Malzeme Ayırt Etme (AMD) ve ContamPlus™ yazılımları sayesinde daha fazla hassasiyet sunar. İleri seviye X-ray teknolojisinden yararlanan X52, ambalajlı ürünlerin içeriğini olağanüstü bir doğrulukla kontrol eder. AMD çift enerji yazılımı, sistemin malzemeleri birbirinden ayırt etme becerisini geliştirerek üst üste binen veya farklı kalınlıklara sahip olan ürünler gibi zorlu senaryolarda bile hassas yabancı madde algılaması sağlar. Bu da, nihai ürünlerinizin daha güvenli, daha güvenilir ve yüksek kalitede olacağına dair içinizin rahat olmasını sağlar. 
 
Doğruluğu ve Güvenilirliği Artırma
X52'nin becerilerini artıran bir diğer özelliği de, sunduğu gelişmiş doğruluk ve güvenilirlikle geleneksel çözümleri geride bırakan HiGain+ DE dedektör teknolojisini içermesidir. METTLER TOLEDO'nun HiGain+ DE dedektörü, olağanüstü hassasiyet ve çözünürlük sağlayarak malzeme analizinin doğruluğunu artırır. Bu ileri seviye teknoloji, verimlilikten ödün vermeden kapsamlı kontrolü mümkün kılarak farklı sektörlerdeki üreticilerin değişen ihtiyaçlarını karşılar.
 
Sorunsuz Çalışma Süresini ve Performansı En Üst Seviyeye Çıkarma
X52, sahip olduğu modern algılama özelliklerinin ötesinde, başta yerden tasarruf sağlayan tasarımı olmak üzere üreticilere pratik faydalar da sağlar. Az yer kaplayacak şekilde tasarlanan sistem, performanstan ödün vermeden üretim tesislerindeki üretime ayrılan alan kullanımı verimini en üst seviyeye çıkarır. Ayrıca, METTLER TOLEDO'nun hem uzaktan hem kuruluş içerisinde destek sunan global servis uzmanları ağı da X52'ye kapsamlı servis hizmeti ve destek sağlar. Bu sayede üreticiler sorunsuz çalışma süresini ve performansı en üst seviyeye çıkarabilir.
 
Regülasyonlarla Uyumluluğu Kolaylaştırma
METTLER TOLEDO'nun regülasyonlarla uyumlu ve eksiksiz dokümanlar sağlayan ProdX™ veri yönetimi yazılımı sayesinde üreticiler, artık endüstri standartlarıyla kolayca uyum sağlayabilir ve regülasyonlarla uyumluluğu kolaylaştırabilir. Kontrol verilerine kolayca erişilebilmesini sağlayan X52'nin kullanıcı dostu arayüzü, hızlı karar vermeyi ve önceden planlı kalite kontrol önlemlerini mümkün kılar.
 
X52 chickenMükemmellik Taahhüdü
X52, akıllı endüstriyel tasarımı modern yaklaşımlarla birleştirerek METTLER TOLEDO'nun mükemmellik taahhüdünü somutlaştırır. Genel Ekipman Verimliliği'ni (OEE) yükseltmekten Toplam İşletme Maliyeti'ni (TCO) azaltmaya kadar çeşitli avantajlar sunan X52, uzun süreler boyunca en yüksek performansta çalışır.
 
X2 Serisi ile Üstün Performans
X52, X2 Serisi X-ray kontrol sistemleri ailesini mükemmelleştirir. 
X2 Serisi'nde, X52 dışında iki model daha mevcuttur: X12 ve X32. Modellerin tümü, çoklu hat konfigürasyonları ve 800, 1.300, 1.800 ve 2.000 mm'lik hat uzunluklarında mevcuttur:
 
· X12 Yüksek Performanslı X-Ray Sistemi: Yüksek performans sunan bu tek kanallı X-ray kontrol sistemi, standart konfigürasyonla teslim edilir ve fiyatı son derece caziptir. Sistem, olağanüstü yabancı madde tespiti sağlamak için daha keskin görüntüler üreten HiGain dedektörü içerir.
 
· X32 İleri Seviye X-ray Çözümü: Gelişmiş hassasiyet ve ürün bütünlüğü performansı sunan, HiGain+ dedektöre sahip bu X-ray kontrol çözümü, standart ve özel konfigürasyonlarda, tek veya çok kanallı çalışabilecek şekilde sunulur.
 
METTLER TOLEDO Safeline X-ray Global Satış ve Ürün Yönetimi Müdürü Mike Pipe şöyle diyor: "X52 X-ray kontrol sistemi, ürün kontrol teknolojisinde önemli bir atılıma işaret ediyor. X52, geleceğe dönük tasarımı sayesinde, en zorlu ambalajlarda bile istenmeyen yabancı maddeleri algılayarak üreticilerin geleceğe hazır olmasını sağlıyor. Eşsiz performansı, yenilikçi özellikleri ve sunduğu kapsamlı destek, ürün bütünlüğü ve güvenilirlik açısından yeni bir standart oluşturuyor. Üreticilere gelişmiş ürün güvenliği, kalite ve regülasyonlarla uyumluluk konularında gerek şimdi gerek gelecekte ihtiyaç duyacakları araçları sağlamaktan heyecan duyuyoruz."
 
X52 X-ray Kontrol Sistemi ve diğer METTLER TOLEDO ürünleri hakkında daha fazla bilgi için https://www.mt.com/global/en/home/products/Product-Inspection_1/safeline-x-ray-inspection/X52.html?cmp=em-tp_GLO-PIPR20_xray-x52_AF_240520 adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
METTLER TOLEDO Hakkında
METTLER TOLEDO, çeşitli sektörlere yönelik ölçüm cihazlarında dünya çapında faaliyet gösteren, hassas cihaz ve güvenilir çözüm sağlayıcısıdır. Verimliliği ve yenilikçiliği sürdürmeye odaklanan şirket; üretkenliği artırmaya, yükselen üretici maliyetleriyle mücadele etmeye ve dijitalleşmeyi benimsemeye yardımcı olan çözümlerle müşterilerine değer sunmayı amaçlamaktadır. METTLER TOLEDO Ürün Kontrol Sistemleri bölümü; gıda, ilaç ve kimya markaları için ürün güvenliğine, marka korumasına ve kalite güvencesine öncelik vererek hem standart hem de özelleştirilmiş kontrol çözümleri tasarlamakta ve üretmektedir. Bölümün sunduğu çözümler, yönetmeliklerle uyumluluğu sağlarken işletmeleri operasyonları optimize etme, maliyetleri azaltma ve dijital dönüşümü benimseme konusunda desteklemeye yardımcı olmaktadır. Güvenliğe ve hassasiyete odaklanan METTLER TOLEDO'nun yenilikçi çözümleri; ölçülebilir sonuçlar sağlamaya yardımcı olarak üreticilerin, en yüksek ürün bütünlüğü standartlarını ve tüketici güvenini korumasını sağlar. Üreticiler, METTLER TOLEDO ile iş ortaklığı yaparak modern iş ortamının zorluklarını aşma ve sürdürülebilir büyüme sağlama fırsatına sahip olurlar.
 
METTLER TOLEDO, en yeni yabancı madde algılama çözümleriyle kritik prosesleri otomatikleştiren ve ürün geri çağırma risklerini azaltmaya yardımcı olan ileri seviye bütünsel teknolojiler sağlar. Metal dedektörü ve x-ray kontrol teknolojileri; yabancı madde içeren ürünleri tespit edip ayırmanın yanı sıra ürün kalitesini ve marka korumasını da destekler. Hassas otomatik ağırlık kontrol tartımı teknolojileri, üreticilerin maliyetli fazla dolumları belirlemesine ve/veya markaya zarar verebilecek eksik dolum durumlarını önlemesine yardımcı olarak üretim hattının verimliliğini artırmaya yardımcı olur. Etiket kusurlarını tespit eden kameralı kontrol çözümleri, işlem tekrarı ve ürün geri çağırma riskini azaltarak METTLER TOLEDO'nun ürün yelpazesini daha da geliştirir. METTLER TOLEDO, gerçek zamanlı izlemeyi kolaylaştırmak ve gıda güvenliği uyumluluğunu küresel ölçekte dijitalleştirmek için tescilli ve yenilikçi veri yönetimi yazılımı ProdX™’i sunar.
 
Teknolojik yenilikten daha fazlasını sunan METTLER TOLEDO ürün kontrol çözümleri serisi; verimliliği artırmaya, maliyetleri düşürmeye ve dijitalleşmeyi benimsemeye yardımcı olmak suretiyle iş başarısını destekleyen stratejik unsurlardır. Güvenilir bir iş ortağı olan şirket, dünya çapındaki müşterileri için değer sağlamaya ve sektörde mükemmelliğe ulaşmaya odaklanmıştır. METTLER TOLEDO, müşterilerin gıda israfını en aza indirmesine, enerji tüketimini azaltmasına ve operasyonları boyunca kaynak kullanımını optimize etmesine yardımcı olan ve endüstri için daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunan çözümler sunarak sürdürülebilirlik hedeflerini etkin bir şekilde desteklemektedir.
 
Daha fazla bilgi için lütfen şu adrese gidin: www.mt.com/pi-pr