Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
‘Ne Yediğini Bil’ platformu yenilendi

TAB Gıda; Burger King, Popeyes, Arby’s, Subway, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci’de sunduğu tüm ürünlerin içeriğini, tüm şeffaflığıyla paylaşan “Ne Yediğini Bil” platformunu yenilediğini duyurdu. Platform yenilenen arayüzüyle, tüketici bilinci oluşturmayı hedefliyor.




TAB Gıda ne yediğini bilTAB Gıda, servis ettiği ürünler ve bu ürünlerin tüketiciye ulaştığı ana kadar geçtiği serüven hakkında, lezzet severleri bilgilendirmeyi amaçlıyor. Tüketicilerin akıllarında oluşan soruları cevaplayarak sevilen lezzetleri gönül rahatlığıyla tüketebilmelerini sağlamak için yenilenen ‘Ne Yediğini Bil’ platformu, tüketilen ürünlerin içeriği hakkında bir bilinç oluşturmayı hedefliyor .
 
TAB Gıda çatısı altında bulunan Burger King, Popeyes, Arby’s, Subway, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci, en sevilen lezzetlerinin içerikleri hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı Neyediginibil web sitesi, tüketicilerin aradıkları bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla güncel trendlere uygun olarak yenilendi.
 
Gelişmiş kullanıcı deneyimi
Modern tasarımı ve kullanıcı dostu ara yüzüyle dikkat çeken site, tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Yeni eklenen özelliklerle birlikte, aranan bilgiye kolayca ulaşmayı sağlayacak arama motoru ve kategorilendirilmiş içeriklerle kullanıcı deneyimi en üst seviyeye taşınıyor. Sitedeki geri bildirim sistemi sayesinde, kullanıcılar görüş ve önerilerini kolayca iletebiliyor. Tüketicilerin bu geri bildirimleri doğrultusunda TAB Gıda, platformu sürekli olarak güncellemeyi ve geliştirmeyi hedefliyor.
 
Yenilenen “Ne Yediğini Bil” platformunu incelemek ve TAB Gıda’nın ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.neyediginibil.com adresi ziyaret edilerek, platformun reklam filmine buradan ulaşılabilir.