Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Gastronomi uzmanlarıyla “Glutensiz Lezzet Keşfi” workshopu

Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında düzenlenen 3. Güvenilir Ürün Zirvesi önemli workshoplara ev sahipliği yapacak. Danet desteğiyle gerçekleştirecek “Tatlarda Özgürlük: Glutensiz Lezzet Keşfi” workshopu dikkat çekici isimleri de bir araya getirecek.




Lezzet buluşmaları
8 Ekim’de 3’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi bu yıl da ilgi çelici workshoplara ev sahipliği yapacak. Son dönemin önemli başlıklarından gluten kullanımının ana temaya alındığı workshoplarda çölyak hastaları için lezzetli reçete alternatifleri denenirken, konunun uzmanları doğru bilinen yanlışları açığa kavuşturacak. 
 
Danet et ürünleriyle glutensiz reçete denemeleri 
“Tatlarda Özgürlük: Glutensiz Lezzet Keşfi” ismiyle düzenlenen workshopta ünlü şef Özlem Mekik, Danet et şarküteri ürünleriyle glutensiz reçete denemeleri yapacak. Moderatörlüğünü Gastronomi Yazarı Talip Bayram’ın üstleneceği etkinliğin diğer konuşmacıları ise; Çölyakla Yaşam Derneği Gönüllüsü Fatma Özyürek, Danet Kalite Güvence Yöneticisi Furkan Uluçay, Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Görevlisi Çise Gökçe olacak.
 
Katılımcılar glutensiz mutfakla ilgili bilgi edinirken, aynı zamanda lezzetli tariflerin hazırlanışına birebir tanıklık etme şansı yakalayacaklar. Etkinliklere ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com.tr adresi ziyaret edilebilir.