Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
3. Gıda İnovasyon Zirvesi 24 Ekim’de Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılacak

Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Derneği (GIFT) tarafından organize edilen 3. Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri töreni, 24 Ekim Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılacak. Zirveye katılım için kayıt ücreti alınmayacağı açıklandı.




Gıda inovasyon zirvesiGıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Derneği’nin (GIFT) bu sene “İnovasyona Artı Değer Katmak” teması ile 24 Ekim 2024’te Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall ve Demir Demirgil salonlarında düzenleyeceği 3. Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri ‘beslenme, gezegen sağlığı ve ekonomiye artı değer katan’ markaları bir araya getiriyor. İki ayrı salonda düzenlenecek farklı oturumlarla kamu, özel sektör, akademi, büyükelçilikler, sektörel dernekler, sağlık profesyonelleri, basın kuruluşları ve infleuncerları bir araya getirecek zirvede, ‘inovasyon ile artı değer katma’nın yolları konuşulacak. 
 
Gıda Plus Ödülleri sahiplerini bulacak
GİFT ayrıca gıdada inovasyonu konuşmak ve katma değerli ürün üreten markaları bir araya getirmek hedefiyle düzenlediği Gıda Plus Ödülleri’nde 37 farklı kategoride üçüncü defa “En Yenilikçi” ürünleri tanıtıp, tüketiciyle buluşmasını destekleyecek. Gıda sektöründe farklı alanlarda çalışan sektör yetkilileri, akademi, sağlık profesyonelleri ve basın mensuplarının oluşturduğu 74 kişilik jüri üyesinin seçimi doğrultusunda açıklanacak “En Yenilikçi” ürünler ve markalar 24 Ekim akşamı düzenlenecek ödül töreniyle duyurulacak. 
 
Zirveye katılım için kayıt ücreti alınmayacağı açıklandı.
 
Zirveye kayıt için: https://www.gift.org.tr/3-gida-inovasyon-zirvesi-kayit/