Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Kraft Heinz Türkiye’de üst düzey iki atama

Kraft Heinz Türkiye bünyesinde satış ve perakende operasyonlarının yönetimini deneyimli isim Nazmi Cihan Okudur devralırken, 2022 yılından bu yana bu görevi yöneten Emin Emre Çakır da Kraft Heinz Doğu Avrupa Satış Direktörü (Eastern Europe Head of Sales) olarak atandı.




Nazmi Cihan Okudur9 Eylül 2024 tarihi itibariyle Kraft Heinz Türkiye’de satış direktörü (perakende, ihracat ve ticari pazarlama) olarak göreve başlayan Nazmi Cihan Okudur, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardından, profesyonel kariyerine 2008 yılında adım attı. Danone, Kimberly-Clark ve Johnson & Johnson gibi çok uluslu şirketlerde ticari pazarlama, satış ve e-ticaret alanlarında farklı görev ve sorumluluklar üstlenen Okudur, Kraft Heinz Türkiye’ye katılmasından önce Johnson & Johnson Ulusal Müşteriler ve E Ticaret Satış Müdürü (National Accounts & E-Commerce Channel Sales Manager) olarak görevini yürütüyordu.
 
Emin Emre ÇakırEmin Emre Çakır kimdir?
2018 yılında Kraft Heinz’a perakende satış müdürü olarak katılan ve 2022’den itibaren Türkiye perakende kanalı ve ihracat satış direktörlüğü görevini yerine getiren Emin Emre Çakır ise, Ağustos 2024 itibariyle başladığı yeni görevinde Macaristan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya olmak üzere tüm Baltık ve Balkan ülkelerinin satış faaliyetlerinin liderliğini üstlenecek. Emin Emre Çakır, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine 2008 yılında başlamış, Arçelik, Reckitt Benckiser, Vitra, Mars Inc. Türkiye şirketlerinde çeşitli satış rollerinde görev almıştır.