Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: ambalaj

Türkiye’de 635 bin ton bakliyat açıkta satılıyor



Ambalaj Sanayicileri Derneği Başkanı Sadettin Korkut, Bakliyat Yılı’nda sağlıklı bakliyat tüketimi için uyarı da bulundu.
 

Ambalaj ihracatında yüzde 29 artış



2015 yılının ilk 3 ayında 362 bin 598 ton olan ambalaj ihracatı, 2016 yılının ilk 3 ayında 466 bin 359 ton olarak gerçekleşti.  

Elif Plastik'e WorldStar'dan 4 ödül



Elif Plastik Ambalaj A.Ş., Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen sektörünün en prestijli yarışması olan WorldStar 2016’da dört ürünü ile dört farklı kategoride ödüle layık görüldü.
 

Gıda güvenliğiyle ilgili bunları biliyor musunuz?


Yayın: 21-06-2016
Kategori: Gıda

Gıda güvenliğiyle ilgili sıkça sorulan soruları derledik.

Namet’in ambalajdaki önceliği hijyen ve kullanım kolaylığı


Yayın: 12-08-2016
Kategori: Kırmızı Et

Kırmızı et sektörünün önde gelen kuruluşlarından Namet, ürünlerinde kaliteli, hijyenik ve tüketicilere kullanım kolaylığı sağlayan ambalajları tercih ediyor.    

Papağan ambalajlarında sağlıklı atıştırmalık vurgusu



Kuruyemiş pazarının yenilikçi markalarından Papağan, yenilediği ürün ambalajlarında kullanım kolaylığı sağlarken, sağlıklı atıştırmalık vurgusu yapıyor.   
 

Gıda sektörü WorldFood Istanbul’da buluşacak



Gıda, ambalaj, gıda teknolojileri ve soğuk zincir sektörleri 1-4 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey’de biraraya gelecek.
 

Ambalaj gıda üreticisinin hayatını kolaylaştırıyor



Keyveni Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik ile ambalajın gıda sanayi açısından önemini konuştuk. 

Ambalaj tasarımının suyun algısına etkisi



Yrd. Doç. Dr. A. Can Özcan
İzmir Ekonomi Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü

Balparmak ambalajlarında balın derlendiği rakım bilgilerine yer veriyor



Balparmak, geçtiğimiz günlerde bir’ ilk’e daha imza attı. Tüketiciler, bundan böyle, satın aldıkları balın hangi rakımlardan derlendiğini ambalajlar üzerinde görebilecekler.