Obaçay’ın, HoReCa kanalı ve çayın ustaları için hazırlanan yepyeni ürünü ‘Çayın Ustalarına’, 20-23 Şubat tarihleri arasında Antalya‘da düzenlenen ANFAŞ 20.Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı’nda tanıtıldı.
Tüm sektörlerde olduğu gibi fuarcılık sektöründe de pandemi sonrası ekonomik büyüme için yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaları ve sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere HORECA sektöründen kurum, kuruluş, dernek ve basın yetkilileri “Fuar Sektöründe Güncel Gelişmeler” başlıklı yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi. Güvenli fuarcılıktan sektörel büyümeye kadar birçok konunun masaya yatırıldığı toplantıya, pandemiye rağmen fuarlara katılacak yurt dışı alım heyeti rakamları damga vurdu.