Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: aromsa

Aromsa’dan sütlü ürünlere yeni reçeteler



Aromsa A.Ş. AR-GE Mühendisi Aslı Kocakuşakoğlu, süt ve süt ürünlerinde yaptıkları yeni inovasyonları ve 2017’nin trendlerini dergimize anlattı. 
 

Katkı maddeleri ve bileşenlerinin gıda sanayindeki rolü



Aromsa A.Ş. Yasal İşler Departmanı
 

İçeceklerde günümüzün trendleri



Zeynep Meşhur 
Aromsa A.Ş. İçecek AR-GE ve Uygulama Laboratuvarı Şefi
  •  

Sıcak günlerin serinleten lezzeti: Dondurma



Aslı Kocakuşakoğlu
Aromsa.A.Ş. Süt ve Sütlü Ürünler AR-GE Şefi
 

Çikolata ve şekerleme sektörüne genel bakış



Dilek ALTAY 
Aromsa A.Ş. Teknik Satış Müdürü 

Sıvı yağ ve margarin sektöründe yenilikçi lezzetler



Emel Koçak
Aromsa A.Ş.Teknik Satış Müdürü 

AROMSA unlu mamuller ve pastacılıkta trendlere uygun aromalar geliştiriyor



Aroma ve sos üretimi alanında Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden Aromsa, gıda ve içecek sektörüne yenilikli ürünleriyle yön veriyor.  Fırıncılık ve pastacılık sektörlerinde kekten bisküviye, krakerden gofrete birçok alanda Aromsa ürünlerinin kullanıldığını anlatan firmanın Tatlı Uygulama Müdürü Melis Ayabakan, lif kaynağı zengin diyetlere ve bitkisel kaynaklı beslenmeye uygun çözümlerle sektöre yön verdiklerini belirtiyor.  
 

Bölgesel tatlar yaratmada aromaların önemi


Yayın: 15-10-2019

Dilek Altay
Aromsa Teknik Satış Müdürü

Sürdürülebilir Gıda Platformu yeni üyelerle büyüyor



Sütaş, La Lorraine, Uludağ İçecek Sürdürülebilir Gıda Platformu’nun yeni üyeleri oldu.
 

Meyve suyu, sağlık ve 2020 trendleri



Ceyda Çelik
Aromsa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü