Gıda Teknolojisi Dergisi tarafından organize edilen “Gıda Sanayinde Ar-Ge ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” konulu video konferans, 30 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.
Dilek Altay
Aromsa Teknik Satış Müdürü
“Gıda Sanayinde AR-GE ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” webinarında, gıda inovasyonunda yeni paradigmalar masaya yatırıldı.
Ebru BAYRAM
Aromsa Kalite Güvence Müdürü
Aromsa, Adalar Müzesi’nin, Adalar Mimoza İnisiyatifi ortaklığı ve Adalar Belediyesi ile İBB Adalar Koordinatörlüğü iş birliğiyle düzenlenen ve 19-24 Temmuz tarihleri arasında Büyükada ve Heybeliada’da gerçekleşmekte olan Lavanta Günleri’nin ana sponsoru oldu.
Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) tarafından düzenlenen ve endüstrinin en önemli yıllık buluşması olan uluslararası Juiceful Istanbul Summit zirve etkinliği, 22 Eylül 2022 Perşembe günü, Renaissance Polat Istanbul Hotel’de gerçekleşti. Etkinlikte bir konuşma yapan MEYED Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Diren, Türkiye meyve suyu ihracatının yarım milyar dolar düzeyine yaklaştığını ve yüzde 95’ler düzeyinde dış ticaret fazlası ürettiğini ifade ederek, “Doğru tarım politikaları ve sanayi dinamikleri sağlandığı takdirde endüstrimizin 1 milyar dolar ihracat hedefimizin yakın gelecekte gerçekleştireceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa, zorlu yollardan başarıya giden yaşam öyküsünü ve Aromsa’nın zirve yolculuğunu “Kırmızı Tuğlalar” isimli kitabında kaleme aldı.