Türkiye’nin sevilen zincir kafe - restoranları ve en büyük unlu mamul üreticileri arasında yer alan Aslı’nın Genel Müdürü Caner Bayıralan oldu. Uzun yıllar sektörün önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan Bayıralan, Şubat ayı itibariyle genel mdür olarak yeni görevine başladı.
Gıda perakendeciliğinin önemli markalarından Aslı, çevre odaklı çalışmaları ve sıfır atık vizyonuna sağladığı katkı neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi'ni almaya hak kazandı. Çevre duyarlılığının ve sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapan markanın Genel Müdürü Caner Bayıralan yapmış olduğu açıklamada, “Zincir işletmelerde sürdürülebilirlik alanında örnek bir model oluşturmanın kapılarını araladık. Uyguladığımız atık politikası sayesinde 2023 yılında 350.000 kWh enerji tasarrufu sağladık ve yaklaşık 500 ağacın kurtarılmasına vesile olduk” dedi.
Türkiye’nin önde gelen kafe-fırın zincirlerinden Aslı, yenilenen konsepti ve her damak zevkine hitap eden lezzetleriyle büyümeye devam ediyor. 34 mağazayla hizmet veren marka, 2025 yılında 15 merkez ve 20 franchise mağazayı açmaya hazırlanıyor. Mağazacılıkta olduğu kadar endüstriyel pazarda da iddialı olduklarını dile getiren Aslı Genel Müdürü Caner Bayıralan, “Aylık 1200 ton kapasiteyle faaliyetlerini sürdüren Dudullu tesisimizin yanı sıra Tuzla’da 3 milyon Euro tutarında, aylık 2000 tonu aşan üretim kapasitesine sahip yeni tesis yatırımımızı da tamamladık. İngiltere’ye de ilk ihracatımızı gerçekleştirdik” dedi.