Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: atölye

Risk ve Fırsat Analizi Atölye Çalışması 9 Haziran’da yapılacak



Katılımcılar bu aktif eğitim modeliyle tek bir uzmanlık alanına odaklanarak uzmanların deneyimlerinden faydalabilecekleri gibi kısa sürede uygulanabilir bilgiye ulaşabilecek.
 

Atölye Dr. Oetker yayında



“Eliniz hamura, çikolataya, kremaya değsin!” sloganıyla yola çıkan Dr. Oetker Türkiye, yeni Atölye Dr. Oetker web sitesiyle Dr. Oetker Deneme Mutfağı Uzmanları’nın rehberliğinde Online & Fiziksel Atölyeler ve Video Kurslar aracılığıyla hem temel ve ileri seviye bilgileri, mutfağa dair ipucu & püf noktalarını hem de birçok trend tarifi tüketicileri ile buluşturuyor.