Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Kocaeli’de 648 kişi tavuk dönerden zehirlendi
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: atışırmalık
Etiketler: atışırmalık
Bölgesel tatlar yaratmada aromaların önemi
Yayın:
15-10-2019
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
aroma
aromsa
atışırmalık
dilek altay
gıda
Dilek Altay
Aromsa Teknik Satış Müdürü
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı