Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: atama

Doğadan’ın yeni genel müdürü Atakan Balcı oldu



Türkiye’de 45 yıllı aşkın uzmanlığıyla bitki meyve çayı kategorisinin önde gelen markalarından Doğadan’ın yeni genel müdürü Atakan Balcı oldu. 
 

Yemeksepeti’nde iki üst düzey atama



Yemeksepeti’nde yapılan üst düzey atamalarla Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) görevine Sevil Tanrıdağlı, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPCO/Chief People and Culture Officer) görevine Hande Yalgın getirildi. 
 

Kervan Gıda’nın yeni pazarlama direktörü Esra Gür oldu



Türkiye’nin önde gelen yumuşak şeker üreticilerinden Kervan Gıda, halka arz sonrası hızlandırdığı organizasyonel dönüşüm faaliyetleri çerçevesinde büyümesini sürdürüyor. Son olarak Kervan Gıda’nın pazarlama direktörlüğüne sektörün deneyimli isimlerinden Esra Gür atandı.
 

Tetra Pak’ın yeni Kurumsal İletişim Direktörü Nur Peker oldu 



Dünyanın önde gelen gıda işleme ve ambalaj çözümleri şirketi Tetra Pak’ın Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapacak isim belli oldu.  Sektörde 20 yıla yakın tecrübesi bulunan Nur Peker Seber, Tetra Pak’ın Türkiye, İran, Kafkas ülkeleri ve Orta Asya bölgelerinden sorumlu yeni Kurumsal İletişim Direktörü olarak atandı. 
 

PepsiCo’da üst düzey atama



Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun en önemli operasyonlarından biri olarak öne çıkan PepsiCo Türkiye’de yeni bir atama gerçekleşti. Buna göre PepsiCo Türkiye ve Avrupa sektöründe 20 yılı aşan bir süredir görev yapan Ergün Günay, PepsiCo Türkiye Satış Başkan Yardımcısı oldu.
 

Palsgaard Türkiye'de iki üst düzey atama



Dünyanın ilk ticari emülgatörünün mucidlerinden 105 yıllık Danimarkalı emülgatör üreticisi Palsgaard’ın 2020 yılında Türkiye pazarına yaptığı büyük yatırımı takip eden hızlı büyüme operasyonları sonucunda iki üst düzey atama gerçekleşti. Palsgaard Türkiye Genel Müdürü Cengiz Altop, şirketin Global Çikolata Endüstrisi Kıdemli Ticari Lideri görevine getirilirken; Palsgaard Türkiye’de 2 yıldır teknik satış direktörlüğü görevinde bulunan Eymen Baltaşı Çırağıloğlu, Altop’un yerine Genel Müdür olarak atandı.    

Stephane Batoux, Eti Global'in CEO’su oldu



Türkiye gıda sektörünün önemli markalarından Eti, uluslararası pazarlarda yakaladığı büyümeye paralel olarak yeni bir global yapılanmaya geçti. Stephane Batoux, Eti Global CEO’su olarak atandı. 

Koroplast’ın Satış Direktörü Şenay Massé oldu



Yerel ve global pazarda 20 yıla yakındır önemli pozisyonlarda yöneticilik yapan Şenay Massé, Satış Direktörü olarak Koroplast’a katıldı.
 

Balparmak’ın yeni CMO’su Ahmet Yağlıcıoğlu oldu



Arı ürünleri sektörünün önde gelen markalarından Balparmak, yeni dönüşüm stratejisi ve yurt dışı büyüme planları çerçevesinde önemli bir atamayla yönetim kadrosuna yeni bir ismi daha kattı. Balparmak’ın yeni CMO’su Ahmet Yağlıcıoğlu oldu. Balparmak’ın tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak Yağlıcıoğlu görevine 1 Mart tarihi itibarıyla başladı.

Küresel gıda devlerinden Barilla'da üst düzey atama


Yayın: 05-04-2023

Küresel gıda devlerinden Barilla Grubu, Ilaria Lodigiani'nin CMO (Chief Marketing Officer) olarak atandığını duyurdu. Sektörde 20 yıldan fazla deneyime sahip olan Lodigiani, daha önce Barilla Markasından Sorumlu Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Lodigiani, yeni sorumluluğu kapsamında veri odaklı bir dünyada pazarlama stratejilerine ve iş geliştirmeye liderlik edecek.