Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Almanya'nın en büyük franchise fuarında Türk firmalarına büyük ilgi
Gastronomi sektörünün önemli isimleri İstanbul’da buluştu
Dondurulmuş ürün pazarı 5 milyar TL’ye ulaştı
Sürdürülebilir Gıda Zirvesi sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek
Ula sarımsağında imece usulü üretim modeli
United Barcode Systems’in başarılarla dolu serüveni
Eksun Gıda’nın cirosu 7 milyar TL’ye yaklaştı
EvoLog, Tırsan’dan aldığı 750 treyler ile filosunu büyütüyor
Tuğçe Aksoy, Magnum’da global marka direktörlüğüne atandı
Şimdi de börek skandalı... Kıymanın içinden sakatat çıktı
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: balder
Etiketler: balder
2020’de balda tağşişle mücadelede önemli gelişmeler bekliyoruz
Yayın:
24-02-2020
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
ambalaj
arı ürünleri
bal
balder
çikolata
laboratuvar
özen altıparmak
tüketim
Özen Altıparmak
Arı Ürünleri İle Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BALDER) Yönetim Kurulu Başkanı
BAL-DER’e TSE’den ödül
Yayın:
25-10-2021
Kategori:
Gıda
Etiketler:
14 ekim dünya standartlar günü
arı ürünleri
balder
dr. emel damarlı
ödül
türk standardları enstitüsü
Türk Standardları Enstitüsü tarafından 14 Ekim Dünya Standartlar Günü kapsamında düzenlenen Uluslararası Standardizasyon Konferansı’nda BAL-DER, Ayna Komiteleri’nde sektöre yaptığı katkılar nedeniyle ödüle layık görüldü.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı