Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: bioeasy

3. Ulusal Sütçülük Kongresi ‘sürdürülebilirlik’ penceresinden sektöre ışık tutacak



Türkiye’nin tek süt kongresi olarak öncü bir rol üstlenen 3. Ulusal Sütçülük Kongresi (USKO 2023), 5-6 Ekim tarihlerinde Ankara Cer Modern’de gerçekleştirilecek. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü tarafından Karma Grup organizasyonuyla düzenlenecek olan USKO 2023’e alanında uzman sektör profesyonelleri ve akademisyenler katılacak. Akademi ve süt sektörü arasında köprü görevi üstlenen kongrenin bu yılki ana teması, “Sürdürülebilirlik perspektifinden süt endüstrisinin geleceği” olarak belirlendi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Bölüm Başkanı, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve 3. Ulusal Sütçülük Kongresi Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ebru Şenel Özkan ile kongrenin içeriğini ve Türkiye sütçülük sektörü açısından önemini konuştuk.
 
Röportaj: Özgür Çilek / Gıda Teknolojisi Dergisi