Sadık Çelik - Yönetim Kurulu Başkanı, Keyveni Kurumsal Hazır Yemek
Sadık Çelik - Yönetim Kurulu Başkanı, Keyveni Kurumsal Hazır Yemek
Türkiye’nin 33 farklı şehrinde, 110 üretim tesisiyle hizmet veren BCC Catering, yeni mutfağını Manisa’da açtı. Ana hedeflerinin Manisa bölgesinde kalitesiyle tercih edilen bir şirket olmak olduğunu belirtilen BCC Catering Genel Müdürü Vedat Uluğ, “İlk altı ayın sonunda Manisa mutfağımızda yüzde 80 doluluk hedefliyoruz” dedi.
Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, 2023 yılında Türkiye'de ev dışı tüketim sektöründe yaşanan gelişmeleri Gıda Teknolojisi Dergisi'ne değerlendirdi.
* Bu yazı Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Ocak - Şubat 2024 sayısında yayımlanmıştır.