Etiketler: eğitim
HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi İzmir'de yapılacak
HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.
Karma Grup’dan Ankara ve İzmir’de yeni eğitim seminerleri
Karma Grup Direktörü Gülce Durmaz: Gıda sektörü için referans kuruluş olmayı hedefliyoruz
Karma Grup’ta kısa bir süre önce direktörlük görevine başlayan Gülce Durmaz ile kariyeri, bugünkü çalışmaları ve geleceğe dair hedeflerini konuştuk.
Gıda Savunması Eğitimi 12 Mart Pazartesi günü yapılıyor
Gıda Savunması (Food Defense) Eğitimi'ne; üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları, mühendisler, gıda sektöründe görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan gıda denetçileri katılabilecek.
Karma Grup’tan HACCP Eğitimi
Gıdanın profesyonellerine Alerjen Yönetimi Eğitimi
Alerjen Yönetimi Eğitimi ile gıda alerjenleri hakkında katılımcılara temel bir anlayış sağlanması hedefleniyor.
Gıda Etiketleme Mevzuatı Eğitimi 11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek
Karma Grup, etiketlerle ilgili bilgilerin güncellenmesini sağlamak amacıyla 11 Mayıs Cuma günü Gıda Etiketleme Mevzuatı Eğitimi’ni organize edecek.
Risk ve Fırsat Analizi Atölye Çalışması 9 Haziran’da yapılacak
Katılımcılar bu aktif eğitim modeliyle tek bir uzmanlık alanına odaklanarak uzmanların deneyimlerinden faydalabilecekleri gibi kısa sürede uygulanabilir bilgiye ulaşabilecek.
Karma Grup’tan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi’yle, halihazırda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip olan ve 2015 yılında yapılan güncellemeye geçiş yapmak isteyen işletmelerin 2015 revizyonu konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor.