İki günlük eğitime gıda ve içecek üretim sektöründe gıda güvenliği yönetimi alanında halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan ilgili meslek sahipleri, standart konusunda temel bilgi almak, bilgilerini güncellemek ve uygulamalar yapmak isteyen gıda sektörü çalışanları ve yöneticileri, gıda üreticileri katılabilecek.
Duyusal Değerlendirme Eğitimi’ne kalite, üretim, Ar-Ge ve satış & pazarlama personeli gibi gıda endüstrisinde çalışan her düzeydeki personel katılabilecek.
2 gün sürecek eğitime gıda ve içecek üretim sektöründe gıda güvenliği yönetimi alanında halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan ilgili meslek sahipleri, HACCP konusunda temel bilgi almak, bilgilerini güncellemek ve uygulamalar yapmak isteyen gıda sektörü çalışanları ve yöneticileri, gıda üreticileri katılabilecek.
İki gün sürecek eğitimde 5996 sayılı Kanun çatısı altındaki yönetmelik, tebliğ, prosedür ve talimatlarla ilgili tüm yasal düzenlemeler, uluslar arası mevzuat yaklaşımı ile birlikte katılımcılarla paylaşılacak.
2 Nisan’da yapılacak FAMI-QS Standardı v6 Bilgilendirme Eğitimi’ne; kalite güvence, kalite kontrol, kalite yönetim sistemleri çalışmalarında görev alacak tüm personel, mikrobiyolojisi laboratuvarı çalışanları katılabilecek.
İki gün sürecek eğitimde 5996 sayılı Gıda Mevzuatı çatısı altındaki yönetmelik, tebliğ, prosedür ve talimatlar ile ilgili tüm yasal düzenlemeler, uluslar arası mevzuat yaklaşımı ile birlikte, katılımcılara güncel, anlaşılır ve uygulamaya yönelik olarak gıda güvenliği bakış açısı ile anlatılacak.
Karma Grup tarafından organize edilen IFS-International Featured Standards Food Defense- Gıda Savunması Eğitimi, 16 Mayıs 2019 tarihinde ByOtell İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Karma Grup tarafından organize edilen ve Prof. Dr. Nevzat Artık tarafından verilecek Gıda Etiketleme Mevzuatı Eğitimi’ne; gıda sektöründe çalışan kalite yöneticileri ve çalışanları, araştırma-geliştirme yöneticileri, mühendisler, yasal mevzuattan sorumlu yöneticiler katılabilecek.
Karma Grup tarafından organize edilen IFS-International Featured Standards/ Gıda Sahteciliği Risk Analizi Eğitimi, 5 Ağustos Pazartesi günü İstanbul’da Mercure Otel’de gerçekleştirilecek.
2 gün sürecek eğitimde, BRC IoP v6 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni kurmak isteyen işletmelerle BRC IoP Standardı’nın gerekliliklerinin temel bilgilendirme şeklinde paylaşılması ve eğitim sonrasında sistem kurma çalışmalarına başlayacak işletmelerin standart gerekliliklerini uygulayabilmeleri hedefleniyor.