Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: enzim

Enzimlerle unlu mamul üretimi


Yayın: 19-02-2016

IMCD Türkiye Gıda Bölümü Müdürü Gökhan Doğan, enzimlerle unlu mamul üretimine ilişkin makalesinde şunları belirtiyor.  
 

Gıda Bileşenleri Kataloğu’nun üçüncüsü çıkıyor



Gıda sektörünün en önemli 10 fuar ve etkinliğinde Gıda Teknolojisi Dergisi’nin standından ücretsiz dağıtılacak, sektörel dernek üyelerine ve Türkiye geneli tüm dergi abonelerine ücretsiz ulaştırılacak alanındaki ‘tek katalog’ olan GIDA BİLEŞENLERİ, GELİŞTİRİCİLERİ ve YARDIMCI MADDELERİ KATALOĞU’nun üçüncüsü çıkıyor.
 

Küresel gıda bileşenleri pazarı 40 milyar dolara ulaştı



Günümüzde 7,5 milyara ulaşan dünya nüfusunun gıda güvenliğini sağlamada yiyeceklerin bozulmasını önleyerek raf ömrünü uzatan, lezzet katan gıda bileşenleri stratejik önem taşırken, sektörün ekonomik büyüklüğünün global düzeyde 40 milyar dolara ulaştığı tahmin ediliyor.