IMCD Türkiye Gıda Bölümü Müdürü Gökhan Doğan, enzimlerle unlu mamul üretimine ilişkin makalesinde şunları belirtiyor.
Gıda sektörünün en önemli 10 fuar ve etkinliğinde Gıda Teknolojisi Dergisi’nin standından ücretsiz dağıtılacak, sektörel dernek üyelerine ve Türkiye geneli tüm dergi abonelerine ücretsiz ulaştırılacak alanındaki ‘tek katalog’ olan GIDA BİLEŞENLERİ, GELİŞTİRİCİLERİ ve YARDIMCI MADDELERİ KATALOĞU’nun üçüncüsü çıkıyor.
Günümüzde 7,5 milyara ulaşan dünya nüfusunun gıda güvenliğini sağlamada yiyeceklerin bozulmasını önleyerek raf ömrünü uzatan, lezzet katan gıda bileşenleri stratejik önem taşırken, sektörün ekonomik büyüklüğünün global düzeyde 40 milyar dolara ulaştığı tahmin ediliyor.