Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Prof. Dr. Mehmet Pala yazdı: İşlenmiş ve ambalajlı gıda algısı
AFAD, İstanbul depremine ilişkin raporunu açıkladı
Sütaş'a üst üste 10'uncu defa kurumsal yönetim ödülü
MEYED’in yeni başkanı Osman Güldüoğlu oldu
Aromsa Oda Orkestrası’nın beşinci konserinde sürpriz genç yetenek
Chobani, Fenerbahçe’ye sponsor oluyor
Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kurulu üyeleri belirlendi
TÜGİS uyarıyor: Salmonella bakterisi halk sağlığını tehdit ediyor
Bakanlık açıkladı: Limon ihracatı yasağı 15 Mayıs'a kadar ertelendi
Kocaeli’de 648 kişi tavuk dönerden zehirlendi
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: epa
Etiketler: epa
Pestisit kalıntılarının analizinde analitik cihazların kullanımı
Yayın:
18-03-2013
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
ant teknik
engin bayram
epa
hacer kaptanoğlu
pestisit
uluslararası çevre koruma ajansı
Yük. Kimya Müh. Hacer Kaptanoğlu / Yük. Kimyager Engin Bayram Aplikasyon Uzmanı – Ant Teknik Cihazlar
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı