Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Beypiliç'ten 'piliç' görselli tır hakkında açıklama
SuperFresh, “Dolapta Ne Var?” kampanyasını tanıttı
Pestisitin tutunma ihtimali toprağa yakın yetiştirilen ürünlerde daha fazla
ERKAYA, Yuran Capcitec ile dondurulmuş sebze üreticilerinin hayatını kolaylaştırıyor
Kaan Sidar: "Türkiye gıda sanayi 2024’te 160 milyar dolarlık hacme ulaştı"
Dardanel'e ‘üstün lezzet ödülü’
İstanbul'da sahte içki kabusu sürüyor: Can kaybı 30'a yükseldi
Teksüt’ten her öğüne uygun yeni nesil peynir: Akava
Prof. Dr. Mehmet Pala yazdı: Tarım – gıda değer zinciri: Kısa bir analiz
Golf Dondurma, enerji tasarruflu dolaplarıyla katma değer yaratmayı hedefliyor
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: epa
Etiketler: epa
Pestisit kalıntılarının analizinde analitik cihazların kullanımı
Yayın:
18-03-2013
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
ant teknik
engin bayram
epa
hacer kaptanoğlu
pestisit
uluslararası çevre koruma ajansı
Yük. Kimya Müh. Hacer Kaptanoğlu / Yük. Kimyager Engin Bayram Aplikasyon Uzmanı – Ant Teknik Cihazlar
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı