Yapılan araştırmalar her geçen yıl mavi yaka personelinin iş bağlılığının azalmakta olduğunu, beyaz yakaya mal edilmiş gibi gözüken sadakat sorununun diğer seviyelerde de ortaya çıktığını gösteriyor.
HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.
Karma Grup, gıda sektörünün ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine Ankara ve İzmir’i de ekledi
Karma Grup’ta kısa bir süre önce direktörlük görevine başlayan Gülce Durmaz ile kariyeri, bugünkü çalışmaları ve geleceğe dair hedeflerini konuştuk.
Gıda Savunması (Food Defense) Eğitimi'ne; üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları, mühendisler, gıda sektöründe görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan gıda denetçileri katılabilecek.
Karma Grup, 9-10 Nisan tarihlerinde Bursa’da HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi gerçekleştiriyor.
Alerjen Yönetimi Eğitimi ile gıda alerjenleri hakkında katılımcılara temel bir anlayış sağlanması hedefleniyor.
Karma Grup, etiketlerle ilgili bilgilerin güncellenmesini sağlamak amacıyla 11 Mayıs Cuma günü Gıda Etiketleme Mevzuatı Eğitimi’ni organize edecek.
Katılımcılar bu aktif eğitim modeliyle tek bir uzmanlık alanına odaklanarak uzmanların deneyimlerinden faydalabilecekleri gibi kısa sürede uygulanabilir bilgiye ulaşabilecek.
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi’yle, halihazırda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip olan ve 2015 yılında yapılan güncellemeye geçiş yapmak isteyen işletmelerin 2015 revizyonu konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor.