Alerjen Yönetimi Eğitimi ile gıda alerjenleri hakkında katılımcılara temel bir anlayış sağlanması hedefleniyor.
Anadolu’ya yatırıma 1984 yılında Balıkesir Gönen’deki üretim tesisleriyle başlayan Tezman Holding A.Ş. kuruluşu Sel Sanayi tarafından üretilen ve Türkiye’nin ilk helal sertifikası almış sığır jelatini Seljel markası, yalnız Türkiye’den değil, dünyanın dört bir yanından büyük talep görüyor.
Karma Grup, eğitmen ve danışman kadrosunu Ferda Bitlislioğlu ile güçlendirdi.
Hijyenik doldurma için yeni bir KHS modüler sistemi hassas içecek üreticilerine tam da ihtiyaç duydukları güvenliği sunuyor. Söz konusu hijyen ihtiyacınıza uyarlanmış olarak, pratikte kendini kanıtlayan, güvenilir ve ekonomik çözümler yapılandırılabiliyor.
Sağlıklı yaşamı belirleyen bazı faktörler olduğunu belirten Prof. Dr. Mehmet Pala, beslenme, fiziksel aktivite, alkol ve tütün kullanımı gibi öğeleri içeren yaşam şeklinin sağlık açısından diğer faktörlerden önce geldiğine dikkat çekti.
Türkiye’de hortum ve bağlantı ekipmanları sektörünün önde gelen oyuncularından biri olduklarını anlatan Tuzla Hortum Genel Müdürü İlker Taşkınoğlu, portföylerinde bulunan Trelleborg hortumlarının üstün özellikleriyle süt ve süt ürünlerinin taşınmasında gıda üreticilerinin elini güçlendirdiğini belirtiyor.
Sadık Çelik
Keyveni Kurumsal Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı
Süt ve süt ürünlerinde dünya trendlerini geleneksel ürünlerin kalitelerini daha da yukarı taşıma amaçlı çalışmalar yaptıklarını belirten IMCD Türkiye Gıda Bölüm Müdürü Berna Belli, “Son dönemlerde şeker oranı düşürülmüş ancak lezzetinden ödün verilmeden ve sağlıklı ürün konseptine uygun devam eden formülasyonlarla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diyor.
Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın kazananları belli oldu. Başvuru yapan 210 ambalajın, 11 farklı kategoride değerlendirildiği yarışmada 114 ambalaj ödüle layık görüldü.
World Gourmet Society’nin düzenlediği uluslararası “Best Plate Challenge” yarışmasının özel ortağı bu yıl WorldFood İstanbul oldu.