Etiketler: gıda
Alp Saraçoğlu: Hijyen büyük ölçüde laboratuvarların dışına çıktı
Gıda tesislerinde iyi hijyen uygulamaları
Toz kimyonlarda tağşiş gıda güvenliğinde alerjen sorunu
SOS Chemicals gıda hijyeninde güçlü çözüm ortağı
Gıda işletmelerine modernizasyon için ek süre
Anfaş Food Product 10 Şubat’ta başlıyor
Anfaş Food Product Gıda ve İçecek Fuarı, 10 – 13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da büyük bir katılımla gerçekleşecek.
10 soruda gıda hileleri
İTÜ Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu, “Küresel olarak gıda fiyatlarında artış ve rekabetin çok acımasız olması hilelerin artışındaki en güçlü nedenlerdir. Ne yazık ki mevcut veriler, gıda hilelerinin dünyada her sene arttığını ve halk sağlığını ciddi şekilde tehdit ettiğini göstermektedir” diyor.
Gıdanın bilgi kirliliğiyle imtihanı
Gıda makine ve ekipmanları piyasası büyüyor
Makine satışlarındaki artış, gelişmekte olan ülkelerde yükselen tüketici gelirleriyle birlikte işlenmiş gıda ürünlerine yönelik talebin artış göstermesiyle hız kazanacak.