Yeni neslin doğru beslenmesi ve geleneksel lezzetlerin tüketilmesini önemseyen Reis, “Ulusal ve Uluslararası standartlarda sürdürülebilir kalite anlayışı ile DÜNYA TÜKETİCİLER GÜNÜ’nde “TSE KALİTE ÖDÜLÜ 2013” ile ödüllendirildi.
Gıda sektöründe ağırlıklı olarak ithalatçı firmalara hizmet veren Rezak Danışmanlık, yakın gelecekte üretici firmalarla daha güçlü işbirlikleri gerçekleştirmeyi hedefliyor.
HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.
HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.
Karma Grup, 9-10 Nisan tarihlerinde Bursa’da HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi gerçekleştiriyor.
Gerçekleştirdiği çeşitli eğitim seminerleri ve atölye çalışmalarıyla gıda sektörünün profesyonellerine katkıda buunmayı hedefleyen Karma Grup, 10-11 Temmuz tarihlerinde İzmir’de HACCP Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi düzenliyor.
2 gün sürecek eğitime gıda ve içecek üretim sektöründe gıda güvenliği yönetimi alanında halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan ilgili meslek sahipleri, HACCP konusunda temel bilgi almak, bilgilerini güncellemek ve uygulamalar yapmak isteyen gıda sektörü çalışanları ve yöneticileri, gıda üreticileri katılabilecek.