Geleneksel lezzetlerin 70 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak şehitler için 100 bin paket helva üretti. 100 bin adet helva İstanbul’un dört bir yanında ücretsiz olarak vatandaşlara ikram ediyor.
Geleneksel lezzetlerin 70 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, Türk gıda sektörünün buluşma noktası WorldFood İstanbul: Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı'na katılarak ürünlerini tanıttı.
Koska Mahir Gıda Yönetim Kurulu Üyesi ve Fabrika Müdürü Adil Dindar, Adapazarı’ndaki fabrika inşaatının bitmek üzere olduğunu ve üretimde kapasite artışına gittiklerini açıklarken, böylelikle ülke sanayisine ve istihdamına katkı yapmak istediklerini belirtiyor. Dindar ile yüzyılı aşkın geçmişe sahip Koska markasının önemini, geleneksel lezzetleri genç kuşaklara sevdirmeye yönelik çalışmalarını ve gündemlerinde bulunan konuları konuştuk.
Röportaj: Özgür Çilek / Gıda Teknolojisi Dergisi
* Bu röportaj Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Temmuz - Ağustos 2024 sayısında yayımlanmıştır.
Geleneksel lezzetlerin 70 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, başlattığı kampanyayla 25 Aralık günü mağazalarında elde ettiği gelirin yüzde 15’ini şehit ve gazi ailelerine hibe edecek.