Beslenme alışkanlıklarını iyileştirme misyonuyla kurulan Herbalife, Türkiye’deki 25. yılını kutladı. Etkinlik kapsamında önümüzdeki dönemde gündemde olacak beslenme trendlerini de paylaşan Herbalife, şirketin kazanımlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini de açıkladı.
Bitkisel içerikli beslenme ürünleri ve takviye edici gıdaları bulunan Herbalife, sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmiş bitkisel protein içerikli inovatif ürünlere yatırım yapmaya devam ediyor. 95 ülkede 11 bini aşkın çalışanı olan firma, iklim krizi ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarında bitkisel proteini ön planda tutuyor.
Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Derneği (GIFT) tarafından organize edilen 3. Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri töreni, 24 Ekim Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılacak. Zirveye katılım için kayıt ücreti alınmayacağı açıklandı.