Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: horeca

Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın yeni normale adaptasyonu nasıl olacak?



Metro Türkiye ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle düzenlenen “Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın Yeni Normali” e-zirvesinde, Kovid-19 pandemisinden etkilenen ve 1 Haziran itibariyle kapılarını tekrar açan işletmeler açısından önemli konular kapsamlı şekilde ele alındı.
 

Pandemi sonrası ev dışı tüketim sektöründen hızlı büyüme


Yayın: 28-02-2023
Kategori: Gıda

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, Türkiye'de ev dışı tüketim sektörünün 2022 yılındaki görünümünü Gıda Teknolojisi Dergisi için kaleme aldı. 
 
* Bu yazı deprem felaketinden önce hazırlanmıştır.

Türkiye’nin en büyük HORECA fuarı HOSTECH by TUSİD kapılarını açtı



Otel, restoran, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Türkiye’nin en büyük fuarı olan ve Tüyap Fuarcılık Grubu organizatörlüğünde Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TUSİD) ile düzenlenen “HOSTECH by TUSİD - Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı” bugün itibariyle ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuar, 20-24 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör profesyonelleri tarafından ziyaret edilebilecek.