World Gourmet Society’nin düzenlediği uluslararası “Best Plate Challenge” yarışmasının özel ortağı bu yıl WorldFood İstanbul oldu.
Karma Grup tarafından organize edilen HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi, 1-2 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.
Üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları ile mühendislerin katılabileceği eğitim Karma Grup’un İstanbul Kozyatağı’nda bulunan merkez ofisinde gerçekleştirilecek.
ITE Turkey tarafından bu yıl 26. kez düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul’u bu sene 16 bin 85 kişi ziyaret etti.
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi’yle, halihazırda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip olan ve 2015 yılında yapılan güncellemeye geçiş yapmak isteyen işletmelerin 2015 revizyonu konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor.
İstanbul'da simit, poğaça, açma fiyatına geçen pazartesi zam geldi ancak duyurulmadı. Daha önce 1.50 TL'den satılan simit fiyatı 1.75 TL'ye çıkarıldı.
Bu yıl 23 milyar dolar pazar büyüklüğü ve 5 milyar dolar ihracat hedefleyen ambalaj sektörü, Ambalaj Sanayicileri Derneği ve Reed Tüyap'ın iş birliğinde, 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan 24'üncü Avrasya Ambalaj Fuarı’nda buluşacak.
Karma Grup tarafından organiza edilen IFS Onaylı İç Tetkikçi ve Tedarikçi Denetimi Eğitimi, 17 – 18 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul’da yapulacak.

Eurofins Türkiye tarafından organiza edilen Gıda Otantisitesi - Food Authenticity Semineri 12 Aralık 2018 Çarşamba günü Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilecek.

3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan “Koku ve Tat Zirvesi”ni organize eden KBB Uzmanı Doç. Dr. Aytuğ Altundağ ile tat ve koku duyularının özellikleri ve Zirve hakkında konuştuk.