Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: istanbul

Gıda sektörünün ihracat kapısı WorldFood İstanbul



World Gourmet Society’nin düzenlediği uluslararası “Best Plate Challenge” yarışmasının özel ortağı bu yıl WorldFood İstanbul oldu.
 

Karma Grup’tan İstanbul’da HACCP Eğitimi



Karma Grup tarafından organize edilen HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi, 1-2 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da yapılacak. 
 

Hijyenik Tasarım Eğitimi 11 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak



Üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları ile mühendislerin katılabileceği eğitim Karma Grup’un İstanbul Kozyatağı’nda bulunan merkez ofisinde gerçekleştirilecek. 
 

WorldFood İstanbul 16 bin ziyaretçiyi ağırladı



ITE Turkey tarafından bu yıl 26. kez düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul’u bu sene 16 bin 85 kişi ziyaret etti.
 

Karma Grup’tan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi



ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi’yle, halihazırda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne sahip olan ve 2015 yılında yapılan güncellemeye geçiş yapmak isteyen işletmelerin 2015 revizyonu konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor.
 

İstanbul’da simit fiyatına 25 kuruş zam



İstanbul'da simit, poğaça, açma fiyatına geçen pazartesi zam geldi ancak duyurulmadı. Daha önce 1.50 TL'den satılan simit fiyatı 1.75 TL'ye çıkarıldı. 
 

Avrasya Ambalaj Fuarı kapılarını 24'üncü kez açıyor



Bu yıl 23 milyar dolar pazar büyüklüğü ve 5 milyar dolar ihracat hedefleyen ambalaj sektörü, Ambalaj Sanayicileri Derneği ve Reed Tüyap'ın iş birliğinde, 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan 24'üncü Avrasya Ambalaj Fuarı’nda buluşacak. 
 

IFS Onaylı İç Tetkikçi ve Tedarikçi Denetimi Eğitimi Ocak ayında yapılacak



Karma Grup tarafından organiza edilen IFS Onaylı İç Tetkikçi ve Tedarikçi Denetimi Eğitimi, 17 – 18 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul’da yapulacak. 
 

Eurofins Türkiye'den Gıda Otantisitesi Semineri



Eurofins Türkiye tarafından organiza edilen Gıda Otantisitesi - Food Authenticity Semineri 12 Aralık 2018 Çarşamba günü Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilecek. 

Koku ve tat duyuları ile ilgili farkındalık yaratmak istiyoruz



3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan “Koku ve Tat Zirvesi”ni organize eden KBB Uzmanı Doç. Dr. Aytuğ Altundağ ile tat ve koku duyularının özellikleri ve Zirve hakkında konuştuk.