Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Topraq Tarım Teknolojileri’nin yeni CEO’su Işıltan Ayselgil oldu
Feast Gıda, yeni ambalaj tasarımlarının heyecanını öğrencilerle paylaştı
PepsiCo Türkiye, yeni projesi PepsiCo Sen’sin ile kadın çalışanlarının hikayelerini paylaşıyor
2025'te bitki bazlı besleneceğiz
Beypiliç'ten 'piliç' görselli tır hakkında açıklama
SuperFresh, “Dolapta Ne Var?” kampanyasını tanıttı
Pestisitin tutunma ihtimali toprağa yakın yetiştirilen ürünlerde daha fazla
ERKAYA, Yuran Capcitec ile dondurulmuş sebze üreticilerinin hayatını kolaylaştırıyor
Kaan Sidar: "Türkiye gıda sanayi 2024’te 160 milyar dolarlık hacme ulaştı"
Dardanel'e ‘üstün lezzet ödülü’
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: iysad
Etiketler: iysad
Çiğ sütte yaşanan sorunlar
Yayın:
28-10-2012
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
çiğ süt
iysad
sadık çelik
üretim
yaşanan sorunlar
İnsan beslenmesinde stratejik bir öneme sahip olan süt, yapısındaki yüksek protein ve mineraller nedeniyle patojenlerin üremesine de ayrıca çok elverişli bir yapı oluşturuyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı