Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: kalite

Güloğlu Plastik gücünü kaliteden alıyor



Süt ve süt ürünlerinde 10 farklı kategoride plastik kasa üreten Güloğlu Plastik, AR-GE çalışmalarını ve yatırımlarını artırıyor. Ürünlerinin hafif, ergonomik ve kolay istiflenebilir olma özellikleriyle taşıma ve depolama sırasında kullanıcılara büyük kolaylıklar sağladığını belirten firmanın Genel Müdürü Gülçin Güloğlu, “Plastik kasalarımızın hem sağlık açısından uygunluğunu hem de verimliliğini yükseltmeyi hedef alan bir kalite anlayışımız var” diyor.
 

Karma Grup eğitim seminerleriyle gıda sektörüne katkı yapacak



Karma Grup, Kasım ve Aralık aylarında gerçekleştireceği eğitim programlarıyla gıda sektöründeki profesyonellere katkı sunmayı amaçlıyor. 
 

Alerjen Yönetimi Eğitimi 23 Kasım'da yapılacak



Bir gün olarak erçekleştirilecek Alerjen Yönetimi Eğitimi’ne; gıda firmalarının üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları, mühendisler katılabiliyor.
 

Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışması Türkiye’de ilk defa düzenleniyor



Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışması Anatolian IOOC, yedi ülkeden yirmi dört jüri üyesinin katılımıyla, Oleolog Birsen Can Pehlivan’ın direktörlüğünde, Edremit Ticaret Odası ve Edremit Ticaret Borsası’nın katkılarıyla 29 Mayıs-1 Haziran arasında Edremit’te düzenleniyor. Yarışmanın panel liderliğini İtalyan Antonio Giuseppe Lauro yapıyor.



Mapeks, TOMRA Blizzard ile kalite ve kapasiteyi artıracak



Dondurulmuş organik meyve sektörünün güçlü oyuncularından Mapeks Organics, TOMRA’nın Blizzard optik ayıklama makinesi ile ürün kalitesi ve kapasitesini artırmayı amaçlıyor. 
 

"Rafta kalite", tüketici eğilimleri ve sürdürülebilirlik açısından değerlendirilecek



Karma Grup tarafından organize edilen Kalite ve Ürün Deneyim Semineri bu yıl “Tüketici Eğilimleri ve Sürdürülebilirlik” bakış açısıyla “Rafta Kalite”yi ele alacak. 23-24 Kasım tarihlerinde İstinye Üniversitesi’nde gerçekleşecek seminerde, alanında uzman akademisyenler ve sektör liderleri tasarımın gücü ve tüketici davranışlarına etkisini, gıda işleme süreçlerinde geri kazanım stratejilerini ve sürdürebilirliği, rafta kaliteyi sürdürebilirlik bakış açısıyla değerlendirecek. 

Karma Grup’tan Duyusal Analiz Eğitimi



Gıda, içecek, ambalaj, kozmetik gibi kritik sektörlere yönelik spesifik eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Karma Grup tarafından organize edilen “Duyusal Analiz Eğitimi” 15 Aralık Cuma günü İstanbul’da gerçekleştirilecek.