Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: kitap

Murat Yasa yaşamını ve Aromsa'nın başarı öyküsünü 'Kırmızı Tuğlalar' kitabında anlattı



Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa, zorlu yollardan başarıya giden yaşam öyküsünü ve Aromsa’nın zirve yolculuğunu “Kırmızı Tuğlalar” isimli kitabında kaleme aldı. 

Necdet Buzbaş’ın "Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılında Gıda Sanayisinin 99 Yılı Kitabı" çıktı



Türk gıda sektörünün duayen isimlerinden, uzun yıllar Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Necdet Buzbaş'ın yazdığı “Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılında Gıda Sanayisinin 99 Yılı" isimli yeni kitabı çıktı. Buzbaş, bu hafta itibariyle kitabevlerinde satışa sunulan kitabıyla ilgili olarak, “Bu kitap, Cumhuriyet’e çok şey borçlu olan Türk gıda sanayisinin görkemli hikâyesi” diyor.

Sabri Ülker Vakfı’ndan yeni kitap: “Yeme Psikolojisi- Biyolojiden Kültür ve Politikaya”



Gıda, beslenme ve sağlık alanındaki bilgilerin topluma ulaşması amacıyla projeler geliştiren Sabri Ülker Vakfı, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi temel alan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Vakıf yayınlarının okurla buluşturduğu, yemeğe duyulan ilgi, yeme eğilimleri ile yeme bozukluklarının neden olduğu sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı “Yeme Psikolojisi- Biyolojiden Kültür ve Politikaya” başlıklı kitap, sağlıklı yaşam rehberi niteliği taşıyor.