Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: koku

Koku ve tat duyuları ile ilgili farkındalık yaratmak istiyoruz



3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan “Koku ve Tat Zirvesi”ni organize eden KBB Uzmanı Doç. Dr. Aytuğ Altundağ ile tat ve koku duyularının özellikleri ve Zirve hakkında konuştuk. 

Karma Grup, lezzet, aroma ve koku uzmanlarını İstanbul’da buluşturuyor



Tüketici davranışlarının sürekli değişmesi ve giderek bilinçli hale gelmesiyle birlikte markalar, piyasaya yeni ürün sunmadan önce ölçüm yaptırmaya başladı. Bu kapsamda, insanların yiyecek ve içeceklere tepkilerini beş duyularını kullanarak ölçen, çok disiplinli bir alan olan duyusal bilimler önem kazandı. Kalite Semineri, Ulusal Sütçülük Kongresi ve Süt Akademisi düzenleyicisi Karma Grup bu yıl da lezzet, aroma ve koku uzmanlarını 2-3 Ekim tarihlerinde İstanbul’da buluşturacağını duyurdu.