Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Dünyada ve Türkiye’de bitki bazlı gıda trendi
Teksüt'e taklit Antep peyniri için 600 bin lira ceza verildi
Maydonoz Döner'e FETÖ operasyonu... Yüzlerce gözaltı var
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu... İşte yeni fiyat
FOTEG İstanbul, 24-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek
Mondelēz International Türkiye'nin yönetimi Mehmet Karamollaoğlu'na emanet
PepsiCo Türkiye'de üst düzey atama
Türkiye 2025’te Suriye’ye 400 bin ton un ihracatı hedefliyor
Ankara’da sahte içki 33 can aldı
Yemek seçiminiz akademik geleceğinizi şekillendiriyor
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: korozyon
Etiketler: korozyon
'Deli bal' ve 'hurma suyu' korozyonu önlüyor
Yayın:
21-12-2012
Kategori:
Gıda
Etiketler:
deli bal
hurma suyu
korozyon
Düzce Üniversitesi'nde (DÜ) görevli akademisyenler, geliştirdikleri proje ile alüminyum alaşımlarındaki korozyonu (aşındırma) ''deli bal'' ve ''hurma suyu'' ile yüzde 60 oranında önlemeyi başardı.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı