Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: lojistik

PepsiCo Türkiye 11 adet yüzde 100 elektrikli aracı filosuna kattı.



PepsiCo Türkiye sürdürülebilir bir gelecek için çevreye duyarlı 10 adet Renault Zoe ve 1 adet de Ford E-Transit yüzde 100 elektrikli aracı filosuna kattı.

Algida ve Ford Otosan’dan iş birliği



Algida, Ford Otosan ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle yüzde yüz elektrikli Ford E-Transit araçları, dağıtım ağına katarak bir ilke imza attı. Araçların teslim töreni, Rahmi Koç Müzesi’nde Unilever Türkiye, Algida ve Ford Otosan yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Prometeon Türkiye, Beypiliç ile iş birliğine başlıyor



Prometeon Türkiye ve Beypi A.Ş arasında imzalanan anlaşmayla Beypiliç’in filosundaki araçların lastik yönetimini, Prometeon Türkiye üstleniyor. Yeni sözleşme 3000 lastik satışı ve filodaki araçların performans optimizasyonunu da kapsayacak.

Taşıt kantarlarında dayanıklı METTLER TOLEDO çözümleri



Günümüz rekabetçi iş dünyasında, şirketlerin verimli ve kârlı olmaları, operasyonlarını ne kadar etkin yönettiklerine bağlıdır. Taşıt tartımı, özellikle lojistik ve taşımacılık sektörlerinde, bu etkinliği sağlamak için kritik bir rol oynuyor. METTLER TOLEDO taşıt kantarları, bu alanda sunduğu üstün güvenilirlik ve doğruluk ile işletmelerin güvenle tercih ettiği çözümler arasında yer alıyor.

Gıda güvenliğinde dijital olgunluğun değeri



Dünya genelinde gıda üreticileri için değişmeyen öncelik açıktır: "Gıda güvenliği pazarlık konusu değildir." Tüketicileri mikrobiyolojik ve fiziksel kontaminasyonlardan korumak, sektörün her oyuncusunun titiz bir yaklaşım sergilemesini gerektirir. Bu tablo değiştikçe, hükümetler ve üreticilerden perakendecilere ve süpermarketlere kadar çeşitli paydaşların talepleri de değişmektedir.