Etiketler: makale
Sirke üretimi ve bazı fonksiyonel özellikleri
Dr. H. Nilgün BUDAK ve Prof. Dr. Zeynep B. GÜZEL- SEYDİM
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ISPARTA
nilgun@sdu.edu.tr
Baharatlar ve şifalı bitkilerin önemi & endüstriyel potansiyeli
Baharatların tarihi neredeyse insanlık kronolojisi kadar eskidir. Yaklaşık yedi bin yıldır bilinen baharatlar, diğer ürünlerin hiçbirine benzemeyen, çok uzun, romantik, aynı zamanda savaşlar, fetihler ve güç mücadelesiyle dolu bir geçmişe sahiptir.
Türkiye’de Sanayiye Yönelik Meyvecilik Gelişmeli
Ebru AKDAĞ – Genel Sekreter - Meyve Suyu Endüstrisi Derneğ (MEYED)
Gelişim dönüşüm ve nostalji
Necdet Buzbaş - Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası – TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı
Ambalaj tasarımının suyun algısına etkisi
Yrd. Doç. Dr. A. Can Özcan
İzmir Ekonomi Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü