Etiketler: mikrobiyoloji
Sinanson süt analiz sistemlerinde standartları belirliyor
Laboratuvar cihazları ve ekipmanları konusunda 18 yıldır başarıyla çalışmalarını sürdüren Sinanson Labmarket, süt analiz sistemleri geniş ürün gamıyla hizmet veriyor. Firma Ortağı Serdar Elmadağlı, tüm amaçlarının gıda güvenliği ve insan sağlığına katkıda bulunmak olduğunu söylüyor.
Karma Grup’tan Gıda Mikrobiyolojisi Uygulamalı Eğitimi
Gıda Mikrobiyolojisi Uygulamalı Eğitimi 22 – 23 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.
Çiğ süt tüketirken nelere dikkat etmeliyiz?
Günümüzde çiğ süt tüketimi yaygınlığını koruyor. Ne var ki bazı hijyenik koşullara uyulmadığında tüketilen çiğ süt ciddi enfeksiyonlara hatta hayati riske yol açabiliyor. Acıbadem Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Acıbadem Altunizade Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ayşe Sesin Kocagöz, herhangi bir ısıl işlem uygulanmadan satılan sütlerin tüketimi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı, bazı önemli uyarı ve önerilerde bulundu.