Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: nektar

Türkiye meyve nektarını tercih ediyor


Yayın: 12-01-2016

Türkiye'de yüzde 100 meyve suyu ve nektarının kişi başına yıllık tüketiminin ortalama 9 litre olduğu belirtildi.
 

Meyve suyunun gündemi: Tüketimdeki azalışlar ve bilgi kirliliği



7.’si gerçekleştirilen Juiceful İstanbul Zirvesi’nde; tüketicilerin meyve suyu algısı, tüketimin artırılması, meyve suyu ve sağlık ilişkisi gibi güncel konular uzmanlar tarafından masaya yatırıldı.  

Meyve suyu sanayinde cirosal bazda artışlar devam etti



B. İlker Güney
Yönetim Kurulu Başkanı
Meyve Suyu Endüstrisi Derneği - MEYED 
 

Tetra Pak’tan içecekler için düşük enerji tüketimli yeni üretim hattı



Yeni proses hattı, pastörizasyon, filtrasyon ve UV teknolojisini bir arada kullanarak içeceklerin iki ayrı akış halinde işlenmesini sağlıyor.