Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Kocaeli’de 648 kişi tavuk dönerden zehirlendi
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: nisan
Etiketler: nisan
Tavuk eti üretiminde yüzde 10 düşüş
Yayın:
23-06-2016
Kategori:
Beyaz Et
Etiketler:
ihracat
nisan
şemsi bayraktar
tavuk eti
tüik
tzob
üretim
Enerji fiyatları ve bölgesel sorunların ihracatı etkilemesi nedeniyle, nisan ayında tavuk eti üretimi yüzde 9,7, yumurta üretimi yüzde 2,2 azalma kaydetti.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı